Köpvillkor och information

Corkeis sortiment

Sortimentet uppdateras kontinuerligt med nya varor. Om en vara du önskar köpa tagit slut får du gärna skicka ett e-mail till info@corkei.se och anmäla ditt intresse. Förhoppningsvis kan vi få tag på fler exemplar, men eftersom våra leverantörer kommer ut med nya kollektioner varje år kan vissa varor ta slut.

Vi vill också reservera oss för saldofel. Om det ändå skulle bli fallet tar vi kontakt med dig omedelbart och meddelar detta så att du kan ändra till annan vara eller få dina pengar tillbaks.

Priser

Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Betalning

Du kan betala dina beställda varor genom förskottsbetalning till Corkeis bankgiro, med Swish eller använd kortbetalning via Payson för att enkelt och tryggt betala med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Nu kan du också kryssa i alternativet faktura i kassan. Du får då en faktura från Payson där du har 10 dagar på dig att betala.

Läs mer om detta och välj betalsätt i Kassan.

Presentkort

Har du fått ett presentkort kryssar du i det betalsätt du vill använda (OBS! Endast förskottsbetalning och Swish i dessa fall) och uppger presentkortsnummer i rutan för övriga upplysningar. Dra av summan från totalbeloppet och betala in ev överskott på valfritt vis.

Frakter

Pga att PostNord dubblerat priserna på frakter för oss små e-handlare måste vi också ta ut mer i frakt. Alternativet är att höja alla priser, vilket blir orättvist för dem som handlar över disk. Därför tar vi för närvarande ut en fraktavg på 49:- för ordrar upp till 1200:-. För ordrar för 1201:- och högre blir frakten 99:-. Vill du beställa för leverans utomlands tillkommer en avgift beroende på var du bor.

Små försändelser skickas som brev och kan då ofta levereras direkt till din brevlåda. Skrymmande brev och paket aviseras och hämtas på närmaste postombud.

Outlösta paket

Om du inte hämtar ut aviserat brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig 200:- för att täcka våra kostnader för frakt och returfrakt.

Leveranstid

Finns varorna i lager kommer du att få dina varor inom en vecka.

Skadat paket

Om paketet är skadat och du upptäcker det vid uthämtningen ska du anmäla detta direkt till Postens utlämningsställe. Om du upptäcker skadan när du kommer hem, hör av dig till oss på info@corkei.se så fort du har möjlighet.

Om en vara skadas eller kommer bort när du återsänder den till oss är du som kund ansvarig.

Reklamation och returrätt
Om något fabrikationsfel upptäcks på produkten inom 6 månader får man den utbytt eller i vissa fall få den lagad, däremot gäller inte detta vid förslitningsskador eller andra skador du själv förorsakat. Läs skötselregler och hållbarhetsinfo noggrant. Corkei står då för returfrakten i det fall det är fabrikationsfel. Ny vara erhålls när vi återfått den felaktiga varan. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor). Du får dock i detta fall själv betala returfrakten. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Personuppgiftslagen

I kassan måste du bara uppge personnummer om du ska handla med kort eller via Payson Faktura. Om du betalar in i förskott eller med Swish är det inte nödvändigt. Om du vill kunna få leveransavisering per sms måste du uppge mobilnummer, annars behöver vi din e-mail för att du ska veta när ditt paket har anlänt till utlämningsstället. Telefon- eller mobilnummer eller e-mailadress är också praktiskt om vi måste meddela dig någon angående din beställning.

Dina personuppgifter kommer inte att användas eller vidaresäljas till någon annan. Vi följer de nya bestämmelserna som gäller personuppgifter i EU (GDPR). Om du önskar få erbjudanden, tips och nyheter från Corkeis nyhetsbrev till din email - fyll i formuläret!

Om du inte är nöjd med varan/tjänsten du erhållit, tveka inte att kontakta oss på mejladress: info@corkei.se så vi kan lösa ditt problem. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.